ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προφίλ και αξίες

Στην Τεχνόλυση – HTS, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είμαστε μια επίλεκτη ομάδα από έμπειρους Διπλωματούχους Μηχανικούς με πάνω από 30 χρόνια Βιομηχανικής Εμπειρίας και πολλές επιτυχίες στις δραστηριότητες μας. Η Τεχνόλυση – HTS συνεργάζεται με ειδικευμένους Επιστήμονες και Τεχνικούς αναλόγως του κάθε έργου (project), παραδίδοντας πάντα άρτιο έργο στους καλύτερους χρόνους και με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους.

Οι βασικοί μας στόχοι είναι:

  • Διαχρονικότητα
  • Ικανοποίηση του πελάτη
  • Εταιρική ευθύνη
  • Ανοδική πορεία

Ιστορικό

Η Τεχνόλυση – HTS, προέρχεται από τη μητρική εταιρεία Τεχνόλυση η οποία τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται επιτυχώς με την μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Ήλεκτρο – Μηχανολογικών έργων, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων βιομηχανικών αυτοματισμών και ελέγχου, εξοικονόμησης ενέργειας και πολλών άλλων. Επίσης εισάγει και εγκαθιστά συστήματα ασφάλειας και συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής (CCTV).

Καθώς στην Τεχνόλυση – HTS εξελισσόμαστε, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές της σε περισσότερους τομείς καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών μας σε ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, έργα πράσινης ενέργειας, Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου, έργα πιστοποίησης αλλά και οικοδομικά.  Σε όλους αυτούς τους τομείς παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, μελέτες βιωσιμότητας, σχεδιασμό, προμήθεια, την υπογραφή σύμβασης, προμήθεια εξοπλισμού, ανέγερση, εκκίνηση, τεκμηρίωση & εκπαίδευση. Ακόμη παρέχουμε πλήρη μεταπωλησιακή υποστήριξη εξασφαλίζοντας ομαλή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών με άριστη ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Παράλληλα, η Τεχνόλυση – HTS εισάγει και εμπορεύεται εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας στην ελληνική αγορά με γνώμονα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις-εκθέσεις της αλλά και μέσω του άριστα οργανωμένου και ενημερωμένου e-shop της.

Πιστοποιήσεις

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πλήρως ενημερωμένοι εκθεσιακοί χώροι στα Διαβατά Θεσσαλονίκης 
1. Δημοκρίτου 3 και 
2. Σπ. Παναγιώτου 6, 
όπου μπορείτε να βρείτε λύση σε κάθε πρόβλημα τεχνικής, ηλεκτρολομηχανολογικής, οικοδομικής και ενεργειακής φύσης, καθώς και λύσεις σε θέματα ασφάλειας. 

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ

Οι βασικοί στόχοι

Διαχρονικότητα
επιχείρησης

Ήρθαμε για να μείνουμε. Μπορεί η τεχνολογική εξέλιξη να αλλάζει τον κόσμο γύρω μας με απρόβλεπτους ρυθμούς, αλλά εμείς είμαστε και θα είμαστε στο χώρο για πολύ καιρό με έξυπνες ιδέες, εγγυημένα προϊόντα και υποδειγματικό service.

Ικανοποίηση του
πελάτη

Η πιο αποδοτική διαφήμιση είναι ο καλός λόγος του ικανοποιημένου πελάτη. Στην HTS το γνωρίζουμε καλά αυτό και σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Με αυτή τη λογική κινούμαστε σε όλους τους τομείς του αντικειμένου μας.

Εταιρική
ευθύνη

Αποδεχόμαστε το ρόλο μας, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Διότι η HTS, πάνω απ' όλα, είναι οι άνθρωποι της.

Ανοδική
πορεία

Σκοπεύουμε μπροστά και ψηλά, με μια πορεία ανοδική. Το κυνήγι των τριών άλλων στόχων μας, θεωρούμε ότι είναι, μεταξύ άλλων, εγγύηση για την επίτευξη μιας τέτοιας πορείας. Μιας πορείας που επιθυμούμε να είναι μακρόχρονη και αποδοτική.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τεχνόλυση-HTS
Πωλήσεις B2B

B2B-TECHNOLYSIS

Τεχνόλυση
Ημαθίας

Μονάδα ηλεκτρικών πινάκων - Εργαστήριο ελέγχου

Κινητή μονάδα
εργασιών

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα προϊόντα μας; Είμαστε καθημερινά δίπλα σας.