• Ασύρματος μετρητής ενέργειας

  EFERGY ELITE CLASSIC Ασύρματος μετρητής ενέργειας 1Φ EF003

  52.50
  52.50

  Ασύρματος μετρητής ρεύματος (ενέργειας) για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες.

  Quick View
 • Ασύρματος μετρητής ενέργειας

  EFERGY ELITE CLASSIC Ασύρματος μετρητής ενέργειας 3Φ EF0033

  72.50
  72.50

  Ασύρματος μετρητής ενέργειας για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες.

   

  Quick View
 • Ασύρματος Μετρητής ρεύματος E2 CLASSIC 1Φ

  EFERGY E2 CLASSIC Ασύρματος Μετρητής ενέργειας 1Φ EF010

  70.50
  70.50

  Ασύρματος μετρητής ενέργειας για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης και με επιλογή προβολής των δεδομένων σε PC ή MAC. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες.

   

  Quick View
 • Ασύρματος μετρητής ενέργειας E2 CLASSIC

  EFERGY E2 CLASSIC
  Ασύρματος μετρητής ενέργειας 3Φ
  EF0103

  95.00
  95.00

  Ασύρματος μετρητής ενέργειας για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης και με επιλογή προβολής των δεδομένων σε PC ή MAC. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες. Χρήση σε τριφασικές εγκαταστάσεις.

   

  Quick View
 • Ασύρματος μετρητής ενέργειας EFERGY

  EFERGY EF01103
  Ασύρματος μετρητής ενέργειας
  E2 CLASSIC 3Φ
  Με Πομπό Ράγας

  125.00
  125.00

  Ασύρματος μετρητής ενέργειας για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης και με επιλογή προβολής των δεδομένων σε PC ή MAC. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργία μετρητή με ασύρματο πομπό ράγας, για τοποθέτηση εντός του πίνακα. Χρήση σε τριφασικές εγκαταστάσεις.

   

  Quick View
 • Ασύρματος μετρητής ενέργειας

  EFERGY E2 CLASSIC Ασύρματος μετρητής ενέργειας 3Φ XL EFX0103

  118.00
  118.00

  Ασύρματος μετρητής ενέργειας για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας. Ενσωματωμένη μνήμη για καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, με εύκολο μενού πλοήγησης και με επιλογή προβολής των δεδομένων σε PC ή MAC. Απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες. Χρήση σε τριφασικές εγκαταστάσεις υψηλής ισχύος, έως 120Α ανά φάση.

   

  Quick View
X