ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αυτοματισμοί – Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου (ΣΑΕ)

Τα τελευταία 25 χρόνια παρέχουμε βελτιστοποιημένα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και λύσεις για βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κτίρια. Οι μηχανικοί μας ασχολούνται στον τομέα αυτό από το 1981 όταν ξεκίνησε η αντικατάσταση του “Πνευματικού Αυτοματισμού” με “Ηλεκτρονικό”.

Εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών ελέγχου της εγκατάστασης σας, με το ελάχιστο κόστος και την συνεχή υποστήριξη σε Υπηρεσίες και Προϊόντα για πολλά χρόνια. Χρησιμοποιούμε υλικά και συνεργαζόμαστε με εταιρείες που έχουν συνεχή υποστήριξη σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα έτσι ώστε ακόμη και μετά παρέλευση πολλών ετών από την εγκατάσταση να υπάρχουν ανταλλακτικά και υποστήριξη.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εκτεταμένη εμπειρία που απαιτείται για να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις του συστήματός σας και να σας παραδώσουμε ένα καλά σχεδιασμένο, συντηρήσιμο και επεκτάσιμο σύστημα αυτοματισμού, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Η εταιρική μας ομάδα ανάπτυξης του λογισμικού, εγγυάται τον απρόσκοπτο και αποτελεσματικό προγραμματισμό της εφαρμογής σας, μένοντας προσηλωμένη στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ξεκινώντας από απλές και μικρές εφαρμογές, και φτάνοντας σε ολοκληρωμένες και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τα κατά παραγγελία κατασκευασμένα συστήματα ελέγχου της Technolysis-HTS, καθιστούν τις παραγωγικές σας λειτουργίες πιο αξιόπιστες, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Οι εξειδικευμένοι αυτοματιστές μας εκπαιδεύονται τακτικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι οι λύσεις σας είναι «στην αιχμή» της τεχνολογίας αυτοματισμού.

Βιομηχανικός ή Κτιριακός Αυτοματισμός: Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε πλήρη συστήματα για τον έλεγχο των διεργασιών ή των εγκαταστάσεων με την μικρότερη ανθρώπινη παρέμβαση. Τα συστήματά μας στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγής, στην ασφάλεια του εξοπλισμού και του προσωπικού, στην μείωση των χρόνων αναμονής (break down) και στην σταθερή και καλή ποιότητα του προϊόντος. Τα συστήματά μας είναι βασισμένα σε ελεγκτές και καθένα από αυτά είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας για τη μέγιστη ευκολία χρήσης και αποδοτικότητα.

ADEM_KOS_2+2Παρακολούθηση και έλεγχος μέσω SCADA: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναπτύσσουν συστήματα SCADA (Supervision Control & Data Acquisition) για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων τοπικά, ή από απομακρυσμένα σημεία ελέγχου. Τα SCADA μας σχεδιάζονται έτσι ώστε να καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης. Οι εφαρμογές  παρακολούθησης  σε πραγματικό χρόνο δίνουν τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής πρόσβασης μέσω του τοπικού δικτύου ή του δικτύου Internet. Οι Μηχανικοί της Technolysis-HTS, έχουν αναπτύξει πολλές εφαρμογές SCADA, σε διάφορες εφαρμογές από το 1994 έως και σήμερα με κορυφαίο ένα DCS (Distributed Control System) της εταιρείας Siemens βασισμένο στο PCS-7 Automation System της εταιρείας και μονάδες εισόδων – εξόδων κατανεμημένες σε όλη την μονάδα και συνδεδεμένες σε δίκτυο profibus.

P.I.control:

Για την σωστή απόδοση ενός Συστήματος ελέγχου είναι πολύ βασικό να γίνει σωστή ρύθμιση των παραμέτρων των Ελεγκτών (PID Controller). Οι τεχνικοί της Technolysis-HTS με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ρύθμιση και θέση σε λειτουργία ρυθμιστών P.I.D. (Proportional – Integral – Differential), σε διάφορες εφαρμογές, εγγυώνται την βέλτιστη ρύθμιση των παραμέτρων αυτών.

Πίνακες M.C.C. (Motor Control Center):

Στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος χειρισμού ηλεκτρικών κινητήρων από το σύστημα ελέγχου, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού M.C.C. που επικοινωνούν με το σύστημα ελέγχου SCADA. Η σχεδίαση και κατασκευή γίνεται αναλόγως των ιδιαίτερων συνθηκών της παραγωγικής διαδικασίας με φόντο την ασφάλεια, την ποιότητα και την μείωση των χρόνων αποκατάστασης βλαβών. Στους πίνακες αυτούς χρησιμοποιούνται αξιόπιστα και δοκιμασμένα υλικά μεγάλων εταιρειών είτε στον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό (Αυτόματοι, Διακόπτες, κ.λ.π), είτε στα Ηλεκτρονικά ισχύος (inverter, soft starter, d.c. drives κ.λ.π). 

Όργανα Πεδίου:

Για την βέλτιστη απόδοση του συστήματος ελέγχου, απαραίτητη είναι η σωστή μέτρηση των διαφόρων παραμέτρων της παραγωγικής διαδικασίας (θερμοκρασίες, στάθμες, πιέσεις, pH, κ.λ.π.).

Η Technolysis-HTS συνεργάζεται, προσφέρει και εγκαθιστά μεταβιβαστές πεδίου (field transmitters & transducers) από επώνυμες εταιρείες με πλήρη κάλυψη σε υποστήριξη και ανταλλακτικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες εταιρείες: Siemens, Honeywell, Danfoss, Rosemount, Outeco, κ.λ.π).

Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων συστημάτων:

Η Technolysis-HTS μπορεί να προμηθεύσει τα απαραίτητα προϊόντα και να προσφέρει τις υπηρεσίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων συστημάτων σας. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε παγιδευμένοι στο υφιστάμενο και παλιό σας σύστημα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκσυγχρονίσετε το εργοστάσιό σας με ασφάλεια και πάνω απ’ όλα χωρίς να διακοπεί η παραγωγή σας.

Επέκταση υφιστάμενων συστημάτων: Αναλαμβάνουμε την επέκταση των υφιστάμενων συστημάτων σας και την διασύνδεση και επικοινωνία με νέα συστήματα. Οι λύσεις μας είναι επεκτάσιμες, είναι ευέλικτες και «ανοικτές», έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

Συλλογή δεδομένων και αναφορές – καταγραφές παραγωγικής διαδικασίας:

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών μπορείτε εύκολα να συλλέξετε, να αποθηκεύσετε δεδομένα και να λάβετε αναφορές με πληροφορίες των δεδομένων της παραγωγής σας σε πραγματικό χρόνο. Ακολουθήστε τη ιχνηλασιμότητα παραγωγής σας, ελέγξτε την αποδοτικότητα της εγκατάστασής σας και παραδώστε στα στελέχη διοίκησης της επιχείρησής σας υψηλής ποιότητας αναφορές και ανάλυση καταγραφών.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα προϊόντα μας; Είμαστε καθημερινά δίπλα σας.