Αποστολή με Courier στον χώρο σας
Η technolysis-hts.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες Courier “Γενική Ταχυδρομική”  καιΕΛΤΑ Courier προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα.

Το κόστος αποστολής για δέματα έως 2 Kg είναι 4 € (συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ).  Για παραγγελίες άνω των 150€ και βάρος κάτω των 2 Κιλών η αποστολή είναι δωρεάν.

Γιά δέματα άνω των 2 Kg το βασικό κόστος αποστολής των 4 € επιβαρύνετε κατά 1,5 €/Kg (συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ).

Οι τιμές αυτές ισχύουν και για δυσπρόσιτες περιοχές μόνον εφόσον η πληρωμή είναι με την μέθοδο της Αντικαταβολής. Εάν θέλετε να πληρώσετε με Τραπεζική μεταφορά ή Κάρτα Πιστωτική/Χρεωστική και είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή (σύμφωνα με την εταιρεία Courier), παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σημείωση: ο υπολογισμός του κόστους σε συνδυασμό με το βάρος  υπολογίζετε αυτόματα.

Σε διαφορετικές περιπτώσεις για δέματα μεγάλου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

Αν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης ή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και για την παραλαβή των προιόντων.