Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην κατηγορία Τρόποι αποστολής.

Πληρωμή με VivaWallet

Με την χρήση της Χρεωστικής ή Πιστωτικής σας κάρτας.
– Με Google Pay
– Με τον Viva λογαριασμό σας στην 
– Με  IRIS payments

Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε χρήση του παρακάτω συνδέσμου για να κάνετε γρήγορα την πληρωμή μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της Vivawallet:
ΕΥΚΟΛΗ  ΠΛΗΡΩΜΗ

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Το technolysis-hts.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (SSL 128 Bit, VeriSign Secured) για τις συναλλαγές σας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημμένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας technolysis-hts.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310785180 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω fax στο 2310785180 ή μέσω email στο info@technolysis-hts.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Σε περίπτωση κατάθεσης με μεταφορά μέσω Web Banking από άλλη Τράπεζα (εκτός Πειραιώς), θα πρέπει να ζητήσετε όλα τα έξοδα να επιβαρύνουν εσάς (επιλογή  OUR)  έτσι ώστε στον λογαριασμό μας να μεταφερθεί καθαρό το ποσό της αξίας αγοράς. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση επιπλέον 4€ για να καλυφθούν τα έξοδα της Τράπεζας Πειραιώς.

Τράπεζα Πειραιώς (WinBank) (SWIFT-BIC PIRBGRAA)
Αριθμός Λογαριασμού: 5218-076625-259
IBAN: GR53 0172 2180 0052 1807 6625 259

Πληρωμή στο κατάστημα μας
Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, τότε μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Αυτό φυσικά είναι δυνατόν, μόνο εφόσον έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα“.ή